Advocatenassociatie Ruiters en Jageneau – Samen naar dé oplossing

Zoekt u juridische bijstand maar weet u niet waar te beginnen? Vraag dan advies aan een advocaat! Want de regels van het maatschappelijk leven zijn heel complex. Ze confronteren u met wetteksten, contracten en reglementen. Waarvan u vaak de exacte betekenis niet kúnt kennen.

 

Advocatenassociatie Ruiters en Jageneau is een gevestigd kantoor met een uitstekende reputatie. Het is gespecialiseerd in aansprakelijkheidsrecht, maar vindt ook zijn weg in tal van andere rechtsdomeinen. Voorbeelden? Burgergeschillen, arbeidsrecht en familierecht.

 

Onvoorwaardelijk vertrouwen

 

Hebt u geen zin in administratieve rompslomp? Wij ook niet! Daarom werken de advocaten bij Ruiters en Jageneau efficiënt. En zadelen ze u niet op met nutteloos papierwerk. We doen alles om u zo goed en zo grondig mogelijk bij te staan.

 

Zaken van Ruiters en Jageneau komen zelden of nooit in de pers. Wat als er toch iets aan het licht komt? Dan is er uiteraard het beroepsgeheim. Iets waar advocaten zich strikt aan houden.

 

Voorkomen is beter dan genezen

 

Advocaten zitten de hele dag in de rechtbank. Dacht u dat? Wel, niets is minder waar. Ook in de juridische wereld geldt de regel: 'beter voorkomen dan genezen'. Een raadsman geeft u advies op alle mogelijke vlakken en probeert altijd eerst te onderhandelen. Bij sommige zaken regelen beide partijen de zaak liever buiten de rechtbank om. Ook daar heeft het kantoor Ruiters en Jageneau heel wat ervaring mee. De advocatenassociatie bestaat sinds de jaren vijftig en bouwde meer dan zestig jaar lang aan haar uitstekende reputatie. De advocaten zijn competent, discreet, en spelen een essentiële rol bij elke beslissing die u maakt.

 

Zoekt u juridisch advies van een ervaren advocaat? Bel dan advocatenassociatie Ruiters en Jageneau: 012 23 10 34

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie. Bereken route